Romanlardan Başkana ziyaret

8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Kocaeli Roman Federasyonu Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu seçimin ardından tebrikleri makamında kabul etmeye devam ediyor. Kocaeli Roman Federasyonu da gerek başkanı tebrik etmek gerekse 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

VARLIĞIMIZI KABUL ETTİRDİK

Kocaeli Roman Federasyonu Başkan Ahmet Çokyaşar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na çiçek takdim eden Romanlar, sıkıntılarını da dile getirdi. Çokyaşar “Bizler yıllarca mücadele verdik. Ve son yıllarda da varlığımızı kabul ettirdik. Size destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Görevinizde de başarılar diliyoruz” dedi.

HERKESİN BAŞKANIYIM

Başkan Karaosmanoğlu da her zaman Roman vatandaşların yanında olduklarını belirterek “Ben herkesin başkanıyım. Ayrım yok, Kocaeli’de yaşayan herkes benim hemşehrimdir. Bu kent hepimizin. Bu kente birçok projeyi yine birlikte hayata geçireceğiz”diye konuştu.

09 Nis 2014 - 10:55 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.