Serhat İlleri’nden açıklama var

Kocaeli Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu bir açıklamasında bulundu.

Basın ve Kamuoyuna,

Kocaeli Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği olarak, kuruluş amacımız, hemşerilerimiz arasında dil, din, ırk ve dünya görüşünü ayırmaksızın ortak dayanışma kültürünü yaşatmaktır.

Örf, anane, gelenek ile göreneklerimizi yaşatmak amacıyla, kurduğumuz dernekler, hiç bir kurum, kişi, siyasi amaç ve çıkarları için kullanılamaz.

Siyasi çıkar amaçlı girişimler derneğimizi ve Kocaeli'de yaşayan, 100 binlerce hemşerimizin iradesini temsil etmemektedir.

Kocaeli Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu

12 Kas 2020 - 18:12 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

Derinceli - Serhat illeri Derneğini hepimiz biliyoruz koyu CHP'li kahvehane gibi işliyor başka bir iş yaptıkları yok Ancak açıklama yaparlar alkışlıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:12
01

Oğuz - Dernek değil kahvehane katılıyorum Karslıları değil daha çok chp yi temsil eduor bu da doğru

Yeni başkan daUmut var ama boş bir topluluk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:12