Turgut; İspat etmeyen alçaktır

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Turgut, hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak “Dilovası Belediyesi’nden bir tane ihale aldığımı göstersinler Dilovası’nı terk ederim. Ama bunları ispat edemeyen de alçaktır, namussuzdur.”dedi.

Dilovası Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Burhan Turgut son günlerde CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert dille cevap vererek Aydemir’i yaptığı açıklamaları ispat etmeye davet etti. Turgut “İspat etmeyen namussuz ve alçaktır. Etsinler bende Dilovası’nı terk edeceğim.”dedi.

DİLOVASI’NI TERK EDERİM

Burhan Turgut, kendisi ve oğlu Halil Turgut hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak yaptığı açıklama da “40 yıldır Dilovası’nda ikamet ediyorum ve ticaret yapıyorum. 1989 yılından bu yana ilçede siyaset yapıyorum. Aile terbiyesi almış, duruşumuzla Dilovası’nda saygınlığı olan biri olarak Dilovası’nda hakkımda bir Allah’ın kulu namussuzluk yaptığımı söylesin. Kaldı ki hakkımda bir tane şaibeli bir şey göstersinler Dilovası’nı terk ederim.

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANININ İNSİYATİFİDİR

Oğlum Halil Turgut, çevresinde mütevazi ve yardımsever bir genç olarak bilinmektedir ve 9 yıldır Dilovası Belediyesi’nde inşaat mühendisi olarak görev yapmaktadır. Onun Fen İşleri Müdürlüğü görevine getirilmesi ile ilgili hiçbir girişimim olmamıştır. Tamamen Belediye Başkanının insiyatifi ile alınmış bir karar sonrası Müdürlük görevi verilmiştir. Kaldı ki 9 yıldır başarı ile hakkında hiçbir şaibe olmadan yürüten oğlum Halil Turgut’un müdür olması kadar doğal bir durum var mıdır.”

İSPAT ETMEYEN ALÇAKTIR

Bu iftiraları atanlar bunları ispatlamak zorundadır, kimse benim ve ailemin itibari ile oynayamaz. Bu yazılanları ispat etmeyen namussuz ve alçaktırlar. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Komisyonlarda yer almam konusunda çokta meraklı değilim. Meclis üyesi olarak komisyonlarda görev almak sırası ile yapılan bir iştir. Yapılan grup toplantısında yapılan seçimle sıra bize geldiği için her meclis üyesi gibi bizde komisyonda görevimizi geçici olarak üstlendik.”dedi.

KİMİN NASIL SİYASET YAPTIĞINI İYİ BİLİYORUZ

Kerem Aydemir’in ırkçılık yaptığını da söyleyen Turgut, “Aydemir’in nasıl siyaset yaptığını biz çok iyi biliyoruz. Irkçılık yaparak siyaset yaptığını da biliyoruz. Ayrıca üç kuruş için siyaset yapmaya çalışan Aydemir, ne yazık ki kendi rantı için hem CHP’yi alet ediyor hem de Dilovası’na zarar veriyor. Ancak kimse kusura bakmasın biz atılan iftiralara sessiz kalmayacağız. Bizde yeri geldiğinde konuşmasını ve kimin ne olduğunu neler yaptıklarını söylemeyi de biliriz. Kimse kusura bakmasın, tüm servetime mal olacak olsa bile bu konunun peşinde olacağım. Kimse bize iftira atamaz. Aydemir, bunun hesabını verecektir.

BU YAPILAN GAZETECİLİĞE YAKIŞMAZ

Gazeteler biri sosyal medyada bir şey yazıyor onu alıp hemen haber yapıyor. Bu yazıyı yazan ilçe başkanı dahi olsa karşı da bir muhatap var ve o kişinin itibarı var. Olayın muhatabına sormadan etmeden hakkında hemen karalama kampanyası yapmak gazetecilik olamaz. Doğru mu yanlış mı sormadan hiçbir gazeteci birisi hakkında bu şekilde iftira atmamalı. İnsanların şerefini, namusunu, itibarını karalamak bu kadar ucuz olamaz.

BUNUN HESABINI VERECEK

CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir hakkında hakkımda yaptığı yalan ve iftiralarla ilgili olarak avukatım gerekli davayı açmıştır. Bunun hesabını soracağım. Gazeteler de çıkan “Dilovası’nda Ballı Kaymaklı İhaleleri Kim Alıyor” başlığı ile gündeme gelen haber tamamen asılsızdır. Aydemir’e açtığım tazminat davasında kazanacağım ve her kuruşunu Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. Bunu tüm Kocaeli Dilovası görecektir.” dedi.

15 Tem 2020 - 11:09 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.