VALİ AKSOY’DAN BAŞKAN ŞAYİR’E ZİYARET

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

VALİ AKSOY’DAN BAŞKAN ŞAYİR’E ZİYARET
Haber albümü için resme tıklayın

Önceki gün Dilovası’nda bir dizi toplantılar ve ziyaretler gerçekleştiren Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaretler öncesi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ile birlikte Başkan Hamza Şayir’e konuk olan Vali Aksoy’u kapıda karşılayan Şayir, makamında ağırladığı konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmaları hakkında da bilgiler vererek kendilerinden destek istedi.

Vali Aksoy’da, Başkan Şayir’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Dilovası için, Kocaeli için yapılacak olan her güzel projenin yanında olduklarını belirterek üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

26 Eyl 2019 - 13:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.