AK KADINLAR, BAŞKAN BARAN’I ZİYARET ETTİ

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Başkan Baran kadın kolları yöneticilerine seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran “Seçimlerde hiçbir rehavete kapılmadan ev ev kapı kapı dolaşarak partimizi ve belediyemizin yapacağı projeleri insanlarımıza anlattık. Bu çalışmaları yaparken başkanımızın değerli eşi Bilge Baran hanımda bizimle beraber gayretli ve özverili bir şekilde çalıştı. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımız çok şükür Körfez Belediyesini yine Ak ellere teslim ettiler. Bunun mutluluğunu yaşıyor ve belediye başkanlığınızın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran seçimlerdeki özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kadın kolları başkanına ve bütün yönetim kademelerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Baran “Kadın kollarımız ve teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız bıkmadan ve yorulmadan ev ev kapı kapı gezerek bu seçim çalışmalarında çok önemli bir görevi başarı ile tamamladılar. Bu gayretlerinden dolayı Ak Parti aileme şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

16 Nis 2014 - 13:24 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.