Altuntaş, 31 Mart’ın provasını yaptı

MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş önceki gün Derince Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu...

Ziyarette konuşan Altuntaş, “31 Mart sabahının provasını yapmaya geldik” dedi.

MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş önceki gün Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar’ı ziyaret etti. 31 Mart sabahı’nın provasını yaptıklarını ifade eden Altuntaş’a Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

SİZ ŞANSLISINIZ

DerinceBelediye Başkanı Aziz Alemdar ile kısa bir görüşme yapan Halit Altuntaş belediye ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Ziyarette konuşan Alemdar, “Yerel seçim arifesindeyiz. Herkes bu koltuğun hayalini kuruyor. Belediye Başkanlığı çok zor bir iş. Gerçi sizin en büyük şansınız daha önce belediye Başkanlığı yapmış olmanız. Derince Belediyesi olarak çok hızlı büyüdük. Belediyemize iller bankasından gelen miktar harcamalarımızın sadece yüzde 35’ini karşılıyor” ifadelerinini kullandı.

PERSONELLE BULUŞTU

Alemdar konuşmasını Altuntaş’a başarılar dileyerek bitirdi. Ardından söz alan Altuntaş, “Biz bugün 31 Mart sabahı’nın provasını yapıyoruz. Çok güzel ve uyumlu bir ekiple çalışmalarımız devam ediyor. Kendimize güvenimiz tam. Bizler Derinceliler için ve DerincelilerleBirlikte çalışacağız” şeklinde konuştu. Altuntaş ve beraberindekiler daha sonra belediye personeli ile birebir görüştü. Belediye çalışanlarından ilgi gören Altuntaş personelin sıkıntılarını dinledi ve sorularını yanıtladı.

27 Şub 2014 - 09:31 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.