Baran’a kutlama ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanlığı görevine seçilen İsmail Baran’a heyetler halinde kutlama ziyaretleri aralıksız sürüyor…

30 Mart’ta yapılan seçimleri kazanan ve Perşembe günü mazbatasını alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran haftanın ilk günü yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Personelinin de birimler halinde ziyaret ettikleri Başkan Baran tüm heyetleri sırasıyla makamında ağırlıyor.

Memur – Sen Temsilcileri

Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, Diyanet Sen İl Başkanı Selami Tarcan, Sağlık Sen İl Başkanı Kerem Özgüler, Bem Bir Sen İl Başkanı Sadican Aygen, Toçbir Sen İl Başkanı Hülya Aslan, Ulaştırma Memur Sen İl Başkanı Mehmet Akkuş, Bayındır Memur Sen Mustafa Altun ve Büro Adliye Şube Başkanı Metin Yılancı ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Keleşoğlu, “Körfez’e hayırlı hizmetler yapmanızı diliyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz için elimizden ne geliyorsa birlikte çalışmaya hazırız. Sizinle beraberiz” diye konuştu.

Esnaf ve Pazarcılar Odası

Körfez Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yöneticileri Sebahaddin Yiğit, Mustafa Kaymak, Engin Ese, dursun Demirtaş ve Muhammet Çelik ve Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, yöneticileri Ahmet Dursun, Ali Koç, Murat Alp, Cemil Özer, Selçuk Karabıyık, Bilal Binali ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran konuklarıyla Körfez’i konuştu ve iyi dileklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

08 Nis 2014 - 10:23 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.