Başkan Aygün, başından ayrılmıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Derince Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalarla ilçeye 168,5 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapılıyor. Derince ilçe merkezindeki on mahalleyi kapsayan çalışmalar tüm hızıyla devam sürüyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplam 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenilendiği Derince’de altyapısı biten bölgelerde ise hemen üstyapı düzenlemelerine geçiliyor.

SAHADAN AYRILMIYOR

İlçe genelinde Yenikent ve Fatih mahallelerinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Mersincik Mahallesi’nde ve Çınarlı Mahallesi’nin otoban üstünde kalan kısmında altyapı tamamen yenilenirken, üstyapı ise büyük oranda yapıldı. Halen Dumlupınar Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürerken, İbni Sina ve Yavuz Sultan mahallelerinde ise altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ise eş zamanlı olarak yapılıyor. Mersincik ve Yavuz Sultan mahallelerine giderek devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte sürdürdüğümüz çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde altyapı sorununu tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

#

25 Eki 2021 - 12:02 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.