Başkan Aygün, çocukların coşkusuna ortak oldu

Derince Belediyesi tarafından Mersincik Mahallesi’nde yer alan Girayhan Parkı’na yapılan futbol sahası çocukların kullanımına sunuldu

Mersincik Girayhan Parkı

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da çocukların ve gençlerin talep ettiği spor alanlarını oluşturuyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi gibi önemli projeleri ilçeye kazandıran Başkan Aygün, ilçenin muhtelif noktalarında talep edilen bölgelere de çocuklar ve gençlerin kullanımı için suni çim sahalar inşa ediyor. Bu kapsamda Mersincik Mahallesi’nde yer alan Girayhan Parkı’na yapılan suni çim futbol sahası da tamamlanarak hizmete sunuldu.

Çocukların Coşkusuna Ortak Oldular

Yapımı tamamlanan sahanın açılış programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Kurtuluş Aytekin, Mersincik Mahallesi Muhtarı Derya Uluç, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, bölge sakinleri, çocuklar ve gençler katıldı. Milletvekili Şeker ve Başkan Aygün’ün de çocukların coşkusuna ortak olup halı saha maçlarına eşlik ettikleri açılışta ayrıca çocuklara futbol topu hediye edildi.

Yeni Parklar, Spor ve Oyun Alanları

Çocuklar ve gençler için yeni parklar, spor ve oyun alanları inşa ettiklerini belirten Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ilçemize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Mersincik Mahallemizde yer alan Girayhan Parkı’na inşa ettiğimiz suni çim futbol sahasında bugün çocuklarımız ve gençlerimizle bir araya geldik. Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz. Coşkularına ve mutluluklarına ortak olduğumuz kıymetli evlatlarımızın her zaman yanındayız. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da onların ihtiyacı olan bölgelere yeni parklar, oyun ve spor alanları inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

#

06 Eyl 2021 - 11:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.