Ellibeş: “Her hizmetin ardında büyük bir aşk var”

AK Parti Kocaeli’de ilçe mahalle başkanları toplantısı Karamürsel’le devam etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle başkanlarına yaptığı konuşmada, “Türkiye’de son 20 yılda o kadar çok yenilik ve yatırım hayata geçirildi ki, artık bazılarına sıradan gözle bakıyorlar. Oysa bütün bunların ardında büyük bir gayret, kararlılık ve millete hizmet aşkı var” dedi

KARAMÜRSEL TOPLANTISI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının, ilçelerde düzenlediği mahalle başkanları toplantısı Çayırova ve Dilovası’ndan sonra Karamürsel’le devam etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Karamürsel İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çimen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Av.Mevlüde Şahin ve mahalle başkanları katıldı. Toplantıda Karamürse’de yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından anlatıldı. Mahalle başkanlarından görüş ve öneriler alındı.

ELLİBEŞ: “DEV PROJELER SIRADAN HALE GELDİ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti iktidara geldiği günden bu yana Türkiye tarihinde daha önce görülmemiş projelerin hayata geçtiğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü ile yola çıkan AK Parti kadrolarının, hayata geçirdiği hizmetlerle Türkiye’de başarı çıtasını kendisi belirleyen bir parti konumuna geldiğini belirtti. Her biri ayrı değer olan, ülkemize ve yapıldığı bölgeye değer katan bu dev hizmet ve projelerin sayısı arttıkça sıradan gösterilmeye çalışıldığını ifade eden Başkan Ellibeş, “Oysa bütün bu hizmetler milletimizin refahı ve mutluluğu için aşkla yapılan hizmetlerdir. Bizler bu aşkı ilk günkü heyecanla hissederek çalışmaya devam ediyoruz. Buna karşılık İzmit’te kaba inşaatı AK Parti döneminde bitmiş bir yapıyı 3 yılda ancak tamamlayarak bunu büyük bir hizmet gibi gösteren, üstelik örnek alın diyen bir anlayış var. AK Parti’nin hizmet anlayışıyla, milletine olan sevgisiyle bunların boy ölçüşmesi mümkün değil. Örneğin, bu hafta okullar açıldı ve yüz yüze eğitim öğretim yeniden başladı. Ben bütün öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Başarılı ve sağlıklı bir yıl diliyorum.”

EĞİTİMDE YAPILANLAR

“AK Parti iktidarından önce Türkiye’de resmi ve özel dahil olmak üzere 50 bin 877 olan okulların sayısı AK Parti iktidarı ile birlikte 87 bin 678'e, derslik sayısı ise 343 binden 600 bine çıktı. Üniversite sayısı ise 76'dan 207'ye, üniversite öğrencisi sayısı 1,5 milyondan 8 milyonun üzerine çıkmıştır. Öğrenci bursu 45 liradan lisansta 650 liraya, yüksek lisansta 1300 liraya, doktorada ise 1950 liraya yükseltilmiştir. Öğrencilere ders kitapları ücretsiz dağıtılmaya başlamıştır. Ayrıca sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak üniversite harçları kaldırılmıştır. ABD gibi bazı Batı ülkelerinde genç nüfus çok yüksek miktarlarda olan üniversite harçları nedeniyle akademik kariyerini sürdüremediğini biliyoruz. AK Parti iktidarından önce 190 olan KYK yurt sayısı 795'e, yatak kapasitesi 182 binden 707 bine çıkmıştır. Türkiye’nin önde gelen sorunlarından olan başörtülü öğrencilerimizin uzun yıllar süren mağduriyeti giderilmiş, özgürce eğitim alma hakkı AK Parti iktidarı tarafından çözüme kavuşturulmuştur. İşte bunun gibi birçok hizmet ve proje halkımızın desteğiyle devam edecek. AK Parti kadroları bu güveni devam ettirmek için çok çalışacaktır”

#

10 Eyl 2021 - 16:22 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.