Fikri Işık, Ayaz’la sahaya indi

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık uzun bir aradan sonra sahaya indi.

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık uzun bir aradan sonra sahaya indi. Akmeşe’ye giden Işık, esnaf ziyareti yaptı.

AYAZ’A DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Koordinatörü olduktan sonra özellikle İzmit’i karış karış gezen Hasan Ayaz bugün Akmeşe’deydi. Ayaz’ın yanında ise çok önemli bir isim vardı. Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık söz konusu programa katıldı, Ayaz’a destek verdi.

ESNAFLA SOHBET

Ziyaret programına ilçe başkan vekili Yusuf Sami Çınar ve Akmeşeli meclis üyesi Hüseyin Alyüz de eşlik ederken, Işık, Ayaz ve beraberindekiler esnaf ziyareti yaptı, vatandaşı dinledi. Fikri Işık’ın saha ziyaretlerine devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

05 Haz 2021 - 12:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.