ihtiyaç sahiplerine uzanan el

Körfez Güney Mahallesi'nde ve faaliyette bulunan Güney Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği zorda kalan tüm vatandaşların yardımlar koşmaya çalışıyor.

Dernek başkanı Oktay Yaşar, bazen tek başına bazen de arkadaşlarıyla bulduğu her yardım malzemesini ihtiyacı olan kişiye sırtında, kucağında taşıyarak ulaştırıyor. Yardım için bağışlanacak malzemeleri sırtında taşıyan Oktay Yaşar örnek bir dernekçilik göstererek, ihtiyaç sahiplerine bir an önce ulaştırıyor.

Yine bir vatandaş tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeye kendisinden talepte bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşa kucağında taşıyarak teslim eden Oktay Yaşar çalışmalarının devam edeceğini, bundan büyük bir zevk duyduğunu söylüyor.

#

31 May 2021 - 11:19 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.