Kartepe’de çalışanları ilgilendiren sözleşme imzalandı

Kartepe Belediyesi’nde sözleşmeli ve memur statüsünde çalışanları ilgilendiren sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Kartepe’de çalışanları ilgilendiren sözleşme imzalandı
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni başkanlık makamında düzenlenen törenle “Sosyal Denge Sözleşmesi”ni imzaladı. 2022/2023 yıllarını kapsayan SDS sözleşmesi yüzde 120’lik oranla tavandan imzalandı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

İmza töreni sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Memur arkadaşlarımızla ve işçi arkadaşlarımızla biz bir aileyiz. En güzel hizmeti de ekibimizle ailemizle birlikte yapabileceğimize inanıyoruz. İmzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi’nin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulunurken, sendika yöneticileri Başkan Kocaman’a teşekkür ettiler.

#

02 Ara 2021 - 16:49 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.