Körfez Yenilenmeye Devam Ediyor

Körfez Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor...

Körfez halkından tam destek alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projelerinin yanı sıra çevre düzeni ve güzelleştirmeleri çalışmalarına da önem veriyor. Körfez Belediyesi ekipleri, Kirazlıyalı ve Yukarı Hereke Mahallelerinde çevre düzenlemesi, onarım bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Ekipleri Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İlçenin genel görünümünü değiştirmek için çevre düzenlemeleri çalışmalarına aralıksız devam eden Körfez Belediyesi ekipleri tarafından eksikliklerin giderilmesinin yanı sıra, kent estetiğine uygun düzenlemeleri de gerçekleştiriyor.

Hava koşulları, değişen iklim şartlarının vermiş olduğu zararlardan dolayı Körfez’in bazı bölgelerinde yıpranmış taşlar değiştirilerek vatandaşların güvenliği sağlanıyor. Körfez’in caddelerinin ve sokaklarının daha modern ve düzenli hale getirilmesi için başlatılan çalışmalarda, vatandaşların istekleri ve memnuniyeti göz önüne alınarak Belediye ekiplerince bu bölgelerde ummalı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Körfez Yenileniyor

Bu çalışma mahallelerin kaldırım yenileme, yabancı otların düzenlemesi, camilerin etrafı ve cami içinin düzenlemesini kapsıyor. Bu kapsamda Kirazlıyalı mahallesinde bulunan Tevfik Fikret İlköğretim Okulunun etrafı, o güzergâhta bulunan altgeçidin tamamı, bazı ana caddelerin ve sokakların tamamı temizlenip kaldırım bordürleri yenilendi ve Belediye ekipleri tarafınca boyandı. Ayrıca Belediye ekipleri olarak yapılan çalışmada vatandaşların sık sık ziyaret ettiği uhrevi mekânlarımızdan mezarlıkların bakımı özel gayret gösterilerek yapılıyor.

Körfez Belediye ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşlarında talepleri doğrultusunda ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan sorunları da çözümü için çalışıyor, vatandaşların daha temiz ve modern bir Körfez’de yaşamlarını sürdürmesi için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Baran, “ Körfez’i Daha Modern Bir Kent Haline Getireceğiz “

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in gelişip güzelleşmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, “Kentimizi daha modern bir kent haline getirmek için belediye olarak ilçemizin bazı mahallelerinde kaldırım çalışması, üst yapı çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre uzak yakın demeden hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar geniş kapsamlı olup Körfez’in her mahallesini kapsayacaktır. Hedeflediğimiz ve planlağımız şekilde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımızı Körfez’e yakışır şekilde tamamlayıp halkımıza sunacağız” şeklinde konuştu.

03 Eyl 2014 - 16:34 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.