Aygün bir dönem daha istiyor..!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bir dönem daha belediye başkanlığı istediği ve bunu aleni bir şekilde partililerine de söylediği konuşulmakta.

Aygün bir dönem daha istiyor..!
Haber albümü için resme tıklayın

2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den Derince Belediye Başkan adayı gösterilen ve seçimleri bin oya yakın bir farkla kazanan Zeki Aygün, şimdiye kadar görev süresi boyunca güzel projelere imza attı.

Her ne kadar bazı kesimler tarafından önce ki belediye başkanının kaba inşaatını bitirdiği yeni belediye hizmet binasını iki yıldan fazla sürede tamamlayamadığı için eleştirilse de Kocaeli’deki belediye başkanlarıyla kıyaslandığı zaman en başarılı belediye başkanlarının başında yer almakta.

Geçmişte il başkanlığı, milletvekilliği ve MYK Üyeliği yapmış bir isim olan Aygün her ne kadar yaşı 67 olsa da yine de bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini yakın çevresine ve partililerine şimdiden aleni bir şekilde söylüyormuş.

Hatta şu an başkan yardımcısı olan en yakın yol arkadaşlarından Kemal Bayraktar’ı önümüzdeki yerel seçimlerde kendisi aday çıkmayarak önereceği konuşulan Aygün, anlaşılan bu söylentilerin aksine 2024 Yerel Seçimleri’nde yeniden aday çıkarak Bayraktar’ı da yine başkan yardımcısı olarak yanında görev yaptırarak çalışmaya devam etmeyi planlıyor.

Bilindiği üzere Aygün, yerel seçimlerde onca aday adayının uzun zaman çalışmalarının ve emeklerinin önüne geçerek son anda genel merkezden işini ayarlayarak adeta atama usulü direkt aday gösterilmiş ve aday adaylarının adaylık hayallerini de boşa çıkarmıştı.

Hatta halen Aygün’ün yanında başkan yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Şirin ile Adnan Pala da yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan isimler arasındaydı.

Bakalım bir dönem daha belediye başkanlığı düşünen Aygün seçimlere kadar nasıl bir performans gösterecek ve partisi onu yeniden aday gösterecek mi?

Bunu da zamanı geldiğinde hep birlikte göreceğiz.

17 Eki 2021 - 02:17 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

10

Gülsüm - Bu siyaset her halde virüs gibi birşey bırakılmıyor adamın gelmediği yer kalmadı yaşıda gelmiş geçmiş demiyor gençlerin önünü açayım veya bu heyacanı başkalarıda tatsın halen adaylık düşünüyor.başarılı olabilir ama sonuçta derincede kapasiteli farklı insanlarda var.bence çıkacaksa büyük haksızlık yapmış olur.hem bu zaten o istedi diye olur diye birşey yok. Allah ömür verirmi buda var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
09

DERİNCELİ - AH BE ZEKİ ABİ SENİ SEVİYORUZ AMA ARTIK DURMALISIN.3 DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTIN BİR DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞU KOLTUK SEVDASINDAN VAZGEÇ DOSTLARIMIZ VAR ONLAR ÇIKSIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
08

Esnaf - İyisin hoşsun başkanım daha ekibini kuramadın arkadaki yardımcılar kavga içinde tek başına siz hiç biryere yetişemezsiniz onlardan size fayda yok Ama siz bunu bile bile müdahale etmiyorsunuz ekibimizi yönetemeyen başkan %100 faydalı olamaz sizde olamıyorsunuz tepkiler çiğ gibi büyüyor

Birde herşeyi kemal yönetmesin ona artik dur deyin bu size zarar veriyor her zmn aynı kişiler belediyeye fatura kesemez bu hak Allah katında kul katında haksızlık benden uyarması siz yine bildiğinizi yapabilirsiniz güç sizin elinizde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
06

Doğruya Doğru - Başkanım en iyisi çıkmayın çünkü hem partililer hemde derinceliler sizi istemez tamam 2 yılda birşeyler yaptın ama bu belediyenin rutin işleri fakat Kemal ile oynadığın Ali-Cengiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
04

Kelkitli - eğer bu dönem adnan palayı aday yapmasından gümüşhaneliler olarak kişmseye oy vermeyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
03

Derinceli - Kelkitli rumuzlu arkadaş, sana klasik bir cevap vereyim hee hee vermezsiniz, bizde yedik. Eşşeği koysalar siz yine koşa koşa oy verirsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17
01

Kürt - Kürt aday yada doğulu aday çıkmazsa ak partiye oy yok Kelkit bizde de böyle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 02:17