Derinceliler Altuntaş’a teşekkür etmeli

Derince’ye yeni yapılan battı-çıktı projesinin 60 Eler Mahallesi’ne bağlantısı olmamasını defalarca basın yoluyla dile getiren MHP Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş’ın baskıları sonuç verdi...

Hatırlanacağı üzere Derince’de ikincisi yapılan battı-çıktının 60 Evler’e bağlantı yolunun olmamasını ilk MHP Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş eleştirmişti. Altuntaş, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe teşkilatıyla birlikte battı-çıktının üstüne çıkıp basına demeç vermişti. Bu projenin yanlış olduğunu ve asıl yapılması gereken bağlantı yolunun yapılmadığını belirtmişti. Bunu defalarca dile getiren Altuntaş’ın baskıları sonuç getirdi ve Büyükşehir yetkilileri harekete geçerek 60 Evler’e gidecek bağlantı yolunu açmaya başladılar. Şimdi hafriyat çalışmaları sürüyor. Birkaç hafta içersinde bağlantı yolu açılacak. Altuntaş’ın Derinceliler için yaptığı bu girişimler onucu Derinceliler de teşekkür etmeli diye düşünüyoruz.

07 Mar 2014 - 11:20 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.