Kaymakam Meftun Dallı’dan ilginç ziyaret..!

Geçtiğimiz ay Maltepe Kaymakamlığı’ndan Derince Kaymakamlığına atanan Meftun Dallı, önce ki gün çok ilginç bir ziyarette bulundu.

Kaymakam Meftun Dallı’dan ilginç ziyaret..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakam Dallı, AKP Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İlçe başkanı Koray Merdan ile makamında sohbet eden Kaymakam Dallı’nın bu ziyareti i-adeyi ziyaret olarak gözükse de Dallı’nın AKP’den başka bir siyasi partiyi ziyaret etmemesi de oldukça dikkat çekti.

Bilindiği üzere Kaymakam Dallı göreve başladıktan sonra ilçedeki hemen hemen tüm siyasi parti temsilcileri tarafından ziyaret edilmişti.

Keza bugüne kadar hiçbir kaymakam Derince’deki hiçbir siyasi partiye ziyarette de bulunmadı.

Zaten doğru olması gereken de bu.

Çünkü bir Kaymakam’ın siyasi parti teşkilatını ziyaret etmesi etik görülmez.

Kaldı ki siyasi parti ziyareti yapılacaksa da kendisini ziyaret eden diğer tüm siyasi partileri de ziyaret etmesi gerekir.

Çok merak ediyoruz; yeni Kaymakam Dallı, AKP’yi ziyaret ettiği gibi kendisine hayırlı olsuna gelen CHP Derince İlçe Örgütünü de ziyaret edecek mi?

Bunu da merakla bekliyoruz?

15 Eki 2021 - 00:12 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

Aklı Selim - Sizinkide lafmı neden AKPyi ziyaret etti tabikide iktidarın temsilcisini ziyaret edecek muhalefeti ziyaret etmeye yermi anında kafayı takar gönderirler.zaten koray merdan başka partiyi ziyaret ettiği an kaymakamı gönderir başka yere kendilerinden olmayan kimseyi istemezler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 00:12
04

Ersoy - devletin kaymakamının hangi parti olursa olsun gidip ziyaret etmesi tarafsızlık ilklerine aykırıdır.demekki akpnin adamı.zaten tüm bürokratlar öylede değilmi?chp gidermi sanıyorsunuz anında onu karsa sürerler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 00:12
03

KAYA - Daha geldikten birkaç gün sonra belediye başkanı zeki aygün ile yarımca sahilindeki alkollü mekanda başbaşa yiyip içtiler onu neden yayınlamıyorsunuz?AKPnin bariz adamı işte.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 00:12
01

pala - ne var kardeşim gittiyse ona bakarsanız izmit kaymakamıda mhpye gitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 00:12