KÖRFEZ’DEKİ ANKETTEN 4 İSİM ÖN PLANA ÇIKMIŞ..!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan adaylığı için bazı isimler çalışmaya ve konuşulmaya başlarken, anket şirketleri de aynı şekilde çalışmalara başlamış.

Geçtiğimiz günlerde Körfez’de geniş kapsamlı bir anket yapılmış.

Ankette ‘AK Parti’nin Körfez’de kimi aday görmek istersiniz’ sorusu sorulmuş.

Bu anket sonucunda ise 4 isim ön plana çıkmış.

Mevcut belediye başkanı İsmail Baran, eski başkan Yunus Pehlivan, Körfez eski ilçe başkanı Engin Koyun ve eski belediye başkan aday adayı Öznur Gökkaya.

Bu dört isim en çok istenen isimler olmuş.

Körfez’de bu dönem en az 15 aday adayının çıkması bekleniyor.

Tabi kim aday gösterilecek bu bilinmez fakat anket sonucu kesin olarak öğrenilemese de yerel seçimler öncesinde şimdilik AK Parti’nin öne çıkan adayları bu 4 kişi diyebiliriz.

Bakalım önümüzdeki süreç neyi gösterecek?

03 Eyl 2018 - 00:39 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

KÜRŞAT - ENGİN KOYUN MALI GÖTÜRDÜ TİRİLYONER OLDU, İSMAİL BARAN 5 YILDA BİR SARNIÇANI BİTİREMEDİ, YUNUS PEHLİVAN TÜRKÖZ İLE MALI GÖTÜRDÜ İSTANBULA KAÇTI ÖZNURU ZATEN KİMSE ADAY YAPMAZ BU DÖRT İSİMDE TIRAŞ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 00:39
04

MEHMET - İSMAİL BARAN YENİDEN ADAY OLUR REİS İLE ARASI ÇOK İYİ.FİKRİDE BAKAN OLAMADI YİNE GÜN DOĞAR İSMAİL BARANA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 00:39
03

ANKETÖR - E BUNLAR GEÇEN DÖNEMDE SAHNEDEYDİ KÖRFEZDE HİÇ ADAM YOKMU YENİ YÜZLER SAHNEYE ÇIKSA BIKTIK ARTIK AYNI YÜZLERİ GÖRMEKTEN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 00:39
02

partili - geçen dönem engin koyun 1. çıkmıştı ama baran aday olmuştu.bu dönem engin başkan yine 1. çıkar ama aday olurmu o bilinmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 00:39