MHP Derince, Salim Sayar ile ivme kazandı..!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derince İlçe Başkanlığına yakın zamanda atanan Salim Sayar, göreve geldikten sonra yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

MHP Derince, Salim Sayar ile ivme kazandı..!
Haber albümü için resme tıklayın

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un isteği ve Genel Merkezin onayı ile ilçe başkanlığı görevine atanan Salim Sayar yıllardan beri partinin içinde yer alan ve ülkücü camianın da son derece sevdiği bir isim.

Kısa sürede partiye ivme kazandıran Sayar, güçlü bir yönetim kurulu oluşturduktan sonra parti binasını da daha geniş ve güzel bir yere taşıyarak Derince’de MHP’nin çitasını daha fazla yükseltmek için başarılı çalışmalar yapmakta.

Makine sanayi işiyle uğraşan Sayar, gündüz öğlene kadar iş yerinde, öğleden sonra ise parti çalışmalarına zamanını harcıyor.

Mümkün olduğunca cenazelere bizzat katılarak insanların zor günlerinde yanında olan ve parti programlarını da düzenli bir şekilde gerçekleştiren Salim Sayar, daha bir buçuk ay gibi kısa sürede epey yol kat ederek, ilerde partisinin Derince’de çok daha iyi yerlere geleceğinin sinyallerini vermekte.

Ayrıca Cumhur İttifakı Temsilcileriyle de arası son derece iyi olan Sayar’ın ilçe başkanlığına atanması, tartışmasız en isabetli karar olmuş durumda.

06 Eki 2021 - 00:03 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

08

Mehmet - Esen bey siz bence Salim Başkanı önce bir tanıyın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 20:08
07

Derinceli - Salim Başkan durmaksınız çalışmalar yapıyor işinin hakkını çokca veriyor. Derince Salim Başkandan sonra çok ilerledi. Duruşu ağırlığıyla derincede örnek bir Başkan çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 20:07
06

DERİNCELİ - SALİM SAYAR HAK HUKUK NEDİR BİLEN HAKSIZLIĞI SEVMEYEN ADAM GİBİ ADAMDIR.CUMHUR İTTİFAKINDAN NEMALANMAYAN İNSANDIR.PARTİ PROGRAMLARINDA BELEDİYENİN HİÇBİR İMKANINI KULLANMAYAN VE KENDİ CEBİNDEN KENDİ TEŞKİLATIYLA YAPAN İNSANDIR.ZEKİ OMURCADAN ÇOK FARKLIDIR. ARADA UÇURUM VARDIR.DERİNCEDEDE ÇOK SEVİLİYOR.GERÇEKTEN ÖYLE.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 00:03
05

KAYA - Dürüst çalışkan ve azimli bir insan gerçekten yazdıklarınızda eksik yok ve çok isabetli karar oldu.önceki dönemin yöneticileri sadece haftalık toplantı yaparken Salim başkan partiye her geçen gün değer katıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 00:03
04

Ülkücü gençlik - salim başkanın her zaman yanındayız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 00:03
03

Derinceli - Salim sayar derincede çok sevilen bir isim. isabetli bir karar olmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 00:03
02

Orhan Albayrak - Salim başkanın duruşu ve efendiligini bilirim dağılmış olan Gümüşhane lileri bir araya toplar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 00:03