SİBEL MORALI’NIN ADAYLIĞI GARANTİYMİŞ..!

Körfez Ticaret Odası Başkanlığına vekalet ederken Kocaeli kamuoyu tarafından tanınan Sibel Moralı, AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

2016 Ekim ayında Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’nin vefat etmesi ile başkanlık koltuğuna vekaleten getirilen Sibel Moralı koltuğa kendisini çok kaptırmış, fakat onu getiren şu an ki oda başkanı Recep Öztürk’e karşı gelemediği için geçen ay yapılan seçimlerde aday olmamıştı. Makam ve mevki merakıyla bilinen Moralı KTO Başkanlığı’ndan sonra sade bir insan olarak gezmekten dolayı üzüntü duydu ve bu kez hayli yüksekten uçarak birden bire milletvekili aday adayı olmaya karar verdi. İktidar partisi AKP’den milletvekili aday adayı olan Moralı aday olma şansını da garanti görüyor.

Çünkü aldığımız duyumlara göre Sibel Moralı herkese TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendisine söz verdiğini ve aday olması için Cumhurbaşkanına isminin verildiğini söylüyormuş. Bilindiği üzere TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı ile arası çok iyi olan bir insan. Yurt dışı gezilerinde sürekli Moralı ile birlikte olan Hisarcıklıoğlu, böyle bir söz verdi mi ya da Moralı’yı aday yapmaya gücü yeter mi bilmiyoruz ama Moralı yakın çevresine ilk 8’de yer alacağını sürekli söylüyormuş. Bakalım yakın zamanda adaylar açıklandığı zaman Moralı sıralamada yer alacak mı? Bunu da hep birlikte göreceğiz.

02 May 2018 - 23:16 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

13

Seda - SİZ TEKRAR MAHKEMEYE VERİLMEK İSTİYORSUNUZ SANIRIM :)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
12

Seda - Aşağıdaki yorum, "Dikkat!" ile belirtilen uyarılara uyuyor mu sizce?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
09

SEDA MORALI - BU SAÇMALIKLARI NASIL YAZABİLİYORSUNUZ ANLAMIYORUM :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
08

SOYLU - BU MENFAATÇİ VE ÇIKARCI KADIN MİLLETVEKİLİ OLURSA EĞER KOCAELİNİN YANDIĞI GÜNDÜR ONUN ADAY OLMASI KOCAELİYE İHANETTİR.HEM NE ZAMANDAN BERİ DÜNE KADAR CHPLİ OLAN BİRİ AKPDEN ADAY ADAYI OLABİLİYOR.AK PARTİLİER BU KADINI ARAŞTIRSIN KARAKTERSİZ VE GÜCÜN YANINDA BİRİDİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
07

FAHRİ - SİBEL HANIM MAŞALLAH KIZINIDA AYNEN KENDİN GİBİ YETİŞTİRMİŞSİN AYNI SENİN GİBİ ÇİRKEF

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
06

resul - bu kadın ak partiden aday gösterilsin ben adımı değiştirirm.kendini beğenmiş çirkin mahlukat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
05

gizem toktamış - seda moralı sanırım sibel moralının kızı. nden bu kadar tepki gösteriyor anlamadım.bu haber annesini öven bir haber.habere yalan demiş. bu haberin çıkması sibel hanımın adaylığını güçlendiren bir haber.yoksa benmi yanlış anladım anlamadım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
04

ODA YÖNETİMİNDEN - ÜMİT RENDE GEÇEN HAFTA MAHKEMEN VARDI SİBEL HANIMLA MAHKEMEYE GELMEDİN CEZA ALACAKSIN BİRDE BU HABERLERİ YAPARAK YENİ DAVALARLA CEZALARIN KATLANACAK.ODADAN İLAN İSTEDİN VERMEDİN DİYE SÜREKLİ ALENİ HABERLER YAPIYORSUN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
03

Yasin - Siz tanımadığınız insanlar için güzel atıp tutuyorsunuz da Sibel hanımın CHP'ye dair hiçbir geçmişi olmadığını atlıyorsunuz. Yorum yaparken biraz araştırın, kolaydır çamur at izi kalsın. Çekemeyenler anten taksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16
02

iKBAL - Hepiniz çok saygısızsınız Başarılı bir kadını görmeyi kaldıramıyorsunuz!!!Tanımadığınız bir kişi hakkında böyle yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz? Size anladığınız dilde ve anlayabileceğiniz kadar basit bir cümle kuruyorum.''Bu yorumları yaparken kızlarınızı ve eşlerizi düşünün.''Saygılar!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:16