Emniyetten 'Kapkaç' açıklaması

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kartepe ilçesinde olduğu iddia edilen kapkaç görüntülerinin Diyarbakır'da yaşandığını ve olayın faillerinin yakalandığını açıkladı.

Emniyetten 'Kapkaç' açıklaması
Emniyetten 'Kapkaç' açıklaması
Video için play'e tıklayın

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "24.10.2021 günü çeşitli internet haberlerinde, Kartepe ilçemizde yaşanan kapkaç olayına ait olduğu iddia edilen görüntülerin, Diyarbakır ilinde daha önceden yaşanan olaylara ait internette bulunan görüntüler olduğu ve bu olayların faillerinin de Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yakalanıp adalete teslim edildiği tespit edilmiştir" denildi.- Bizimyaka

25 Eki 2021 - 14:55 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.