UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 26 TUTUKLAMA

Körfez, Derince ve İzmit'e düzenlenen operasyonda 71 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 30'u adliyeye sevk edilirken 26 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve bulunduran kişilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından Körfez, Derince ve İzmit ilçelerinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 71 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde ve şüphelilerin üzerilerinde yapılan aramalarda 3 kilo 79 gram uyuşturucu madde, 93 adet uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 41'i, "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlamasıyla haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla salıverilirken, 30 şüpheli "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. 30 kişiden 26'sı tutuklanırken 2 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı. Diğer 2 kişi ise tekrar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

14 May 2018 - 23:32 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.