AK Parti Kocaeli 107'nci Danışma Meclisini Gerçekleştiriyor!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, yoğun ve coşkulu geçen il danışma meclisinin ardından ilçe danışma meclislerinin de startını veriyor.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ni Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla 27 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirdi. Yoğun katılım ve coşkulu geçen danışma toplantısının ardından ara vermeyen, bir yandan her hafta ilçelerde mahalle başkanları toplantısı ile bütün il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla eş zamanlı mahalle yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştiren İl Teşkilatı, yarından itibaren genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantılarına da başlıyor.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yarın (22 Ekim Cuma) Çayırova ile başlayacak danışma meclislerinin 3 Aralık Cuma günü Karamürsel’de tamamlanacağını açıkladı. Ellibeş, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz mahalle başkanları toplantılarımız ve her hafta bir ilçemizde devam eden eş zamanlı mahalle yönetim kurulu toplantılarımız çok verimli geçiyor. Bunun yanında milletvekillerimizle birlikte sürekli sahada esnafımızın, vatandaşımızın yanındayız. Şimdi genişletilmiş ilçe danışma meclislerimizle teşkilatımızın tamamına ulaşmak ve gelişmeleri yerinde birlikte değerlendirmek istiyoruz. Tüm teşkilatımızla birlikte milletimize hizmet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ KOCAELİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ PROGRAMI

22 Ekim Cuma/ÇAYIROVA

30 Ekim Cumartesi/DİLOVASI

5 Kasım Cuma/ GÖLCÜK

12 Kasım Cuma/ KÖRFEZ

13 Kasım Cumartesi/ DERİNCE

14 Kasım Pazar/KANDIRA

19 Kasım Cuma/ İZMİT

20 Kasım Cumartesi/GEBZE

26 Kasım Cuma/ KARTEPE

27 Kasım Cumartesi/ BAŞİSKELE

30 Kasım Salı/DARICA

3 Aralık Cuma/KARAMÜRSEL

Not: Danışma Meclisleri saat 19.00’da başlayacaktır.

#

21 Eki 2021 - 11:56 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.