BAŞKANLAR ANKARA’DA

AK Parti Kocaeli Teşkilatında 6’ncı olağan kongreler öncesi hareketlilik arttı. Teşkilatın üst yöneticileri istişare için Ankara’ya çağrıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kocaman bugün Genel Merkez’deki toplantılara katılmak için Ankara’ya gittiler. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da yarın (Çarşamba) Ankara’ya gidiyor. Saat 11.00’de Ak Parti Teşkilat Başkanı’nın, saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı toplantılarda bulunacaklar.

TEMAYÜL ZAMANI

AK Parti’de İzmit, Körfez ve Kandıra İlçe Başkanlıkları için temayül yoklamalarının bu hafta sonu yapılabileceği açıklandı. Ankara’da yapılacak görüşmeler paralelinde temayül yoklamalarının önümüzdeki hafta içine kalabileceği belirtiliyor. İl Başkanı Ceyhan Ankara dönüşü temayül yoklamalarının kesin tarihlerini açıklayacak. İzmit kongresi 30 Eylül’de, Körfez Kongresi 21 Ekim’de, Kandıra Kongresi 4 Ekim’de yapılacak.

İZMİT İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLANLAR

Hasan Ayaz, Aysel Demirtaş, Erdoğan Çakır, Alper Doğan, Abdülkadir Yılmaz, Muharrem Tutuş, Hayrullah Yaydemir, Savaş Akpolat. Ayrıca kendileri açıklamasalar da Osman Nuri Erturan, Seracettin Özden, Cumhur Kahraman ve Abdülmelik Kalay’ın da aday adayı olarak ismi geçiyor.

KÖRFEZ İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLANLAR

Ensar Adıbeş, Ramazan Tuna, Halil Küçük, Fehmi Öztürk. Şener Söğüt, Mustafa Çelik, Şeker Koç. Ayrıca Türkan Kaya ve Meryem Kısabekçi’nin isimleri geçiyor.

05 Eyl 2017 - 21:55 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.