CEYHAN: BEN DE İDAM DİYORUM

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, belediye başkanlarıyla buluştu.

Ceyhan ve belediye başkanları il merkezinde, koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez dışındaki ilçe belediye başkanları katıldı. Üzülmez, Vali Güzeloğlu başkanlığındaki Kartepe ilçe toplantısında olduğundan, partideki buluşmaya gelemedi.

15 TEMMUZ’DAN SONRA İLK KEZ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile belediye başkanları, aylık buluşmalara 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ara vermişti. Bugünkü buluşma, bir anlamda eski düzene tekrar dönüldüğünün bir göstergesiydi. Belediye Başkanları ile yaptıkları aylık toplantılarda kentteki yerel çalışmaları değerlendirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Ocak-Mart ayları arasında mahalle danışma toplantılarını planladıklarını açıkladı. Ceyhan, “Ocak ayında başlayacak ve Mart ayı sonuna kadar devam edecek mahalle danışma toplantılarına büyük mahallelerden başlanacak. Köylerde ve küçük mahallelerde danışma meclisleri gruplar halinde yapılacak. Mahalle başkan ve yönetimleri, sandık başkan ve görevlileri, meclis üyelerimizin yer alacağı mahalle danışma toplantılarında ben ve milletvekillerimiz, bazılarına da bakanımız ve genel merkezden gelecek yöneticilerimizle hazır bulunacağız. Mahallerimizde dinamizmimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Ceyhan, mahalle danışma toplantılarını milletvekillerinin ilimizde olmalarını göz önünde bulundurarak cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günlerinde yapmayı düşündüklerini, toplantıları kültür merkezi veya temsilciliklerde yapacaklarını açıkladı.

23 ARALIK’TA DARALTILMIŞ DANIŞMA

AK Parti İl Teşkilatı’nın 23 Aralık Cuma günü yapılacak daraltılmış danışma meclisi toplantısına 472 mahalle başkanı ile birlikte belediye başkanları ve il yönetimlerinden oluşan yaklaşık 550 parti yöneticisi davet edildi. Toplantıda mahallelerde yapılacak mahalle danışma meclis toplantılarına hazırlıkta yapılmış olacak. Danışma Meclisi, Antikkapı’da saat 19.00’da başlayacak.

Yeni Anayasa değişikliği konusunda MHP ile mutabakat sağlandığını, CHP’nin de katılmasını gönülden istediklerini söyleyen Ceyhan, idam ile ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi: “İdam kararı, milletin beklentisi ve ihtiyaç gibi görünüyor. Toplumsal gereklilik var. Ben terör suçları ve birkaç suç için, ‘Evet’ kararı veririm” dedi. AK Parti İl Başkanı Ceylan, İl Başkanları toplantısı için bugün Ankara’ya gidecek, bugün ve yarın Genel Merkez’de yapılacak toplantılara katılacak.

20 Ara 2016 - 23:57 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.