DERİNCE'DE AYGÜN ÇOK AZ FARKLA KAZANDI!

Derince’de Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Zeki Aygün ile Millet İttifakı’nın CHP'li adayı Sertif Gökçe arasında seçim kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Derince’de seçimi sadece bin oy gibi bir farkla Zeki Aygün kazandı.

Derince’de Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Zeki Aygün ile Millet İttifakı’nın CHP'li adayı Sertif Gökçe arasında seçim kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Derince’de seçimi sadece bin oy gibi bir farkla Zeki Aygün kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün 40 bin 233 oy ile yüzde 47,42; CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe 39 bin 103 oy ile yüzde 46,06; Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Halil Kayın 3 bin 269 oy ile yüzde 3,85; BBP Derince Belediye Başkan Adayı Muhammet Emre Doğan yüzde 1,27 ile yüzde 1,27 ve Bağımsız Aday Cenk Günaydın 378 oy aldı. Derince'de çok az bir farkla seçimi kaybeden CHP'nin sonuçlara itiraz etmesi bekleniyor.

01 Nis 2019 - 14:18 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.