GÖKÇE, BATEKS İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, BATEKS işçilerini ziyaretinde, ilçede her mahallede kadın ve çocuklara yönelik yapılacak projelerini açıkladı, "Günü kurtarmak veya rant sağlamak gibi bir hedefimiz yok. Derince'nin geleceğini daha güzel inşa etmek istiyoruz" dedi.

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, BATEKS çalışanlarını ziyaretinde işçilerle birlikte yemek yedi, ardından atölyeleri gezerek işlerinde kolaylıklar diledi. Gökçe'ye ziyaretinde İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolu ve Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Kadınların iş hayatındaki faktöründen bahseden Gökçe, "Büyük bir özeriyle çalışan fedakar kadınlarımızın hakkı hiçbir zaman ödenmez. Ailesine katkı sunmak için, eğitim masrafları için veya çocuğuna daha iyi bir gelecek bırakmak için alın teri döküyorsunuz. Bizler de hemşerilerimizin daha güzel bir Derince'de yaşayabilmesi için, hepimizin geleceği için bu uğurda emek harcamaya talibiz" dedi.

"PROJELERİMİZ VE BİZ HAZIRIZ"

Projelerine de değinen Gökçe, özellikle kadın ve çocuklara yönelik olarak her mahallede projeler olacağını söyleyerek, "Her mahallede spor alanı ve kurs merkezleri ile o bölgedeki kadın, çocuk, yaşlı her kesimden insan bu merkezler aracılığıyla yeni bir hobi edinecek, sosyalleşecek, sağlıklı bir yaşam için adım atmış olacak. Günü kurtarmak veya rant sağlamak gibi bir hedefimiz yok. Derince'nin geleceğini daha güzel inşa etmek istiyoruz. Bunun için de insana yatırım yapacağız. Derince'yi kısa bir süre içerisinde yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Bunun için projelerimiz hazır, bizler hazırız" diye konuştu.

01 Mar 2019 - 16:13 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.