Hasta ve Yaşlı Vatandaşlar Başkanlardan Moral Buldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın her gün düzenlemiş oldukları hasta ve yaşlı ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor...

Belirlenen programlar dâhilinde her gün bir mahalleyi adım adım, ev ev gezerek Körfezli vatandaşların yanında olan Körfez’in Başkanları, bu seferde Mimarsinan Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sıcak ve samimi ilişkiler kurdu.

Düzenlenen ziyarete Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’ın yanı sıra Teşkilat Mensupları, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİ İFADE ETTİ

Evlerinde çeşitli rahatsızlıklar geçiren hasta vatandaşların evlerine giden Başkanlar, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinlediler. Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyetleri ifade eden vatandaşlar Başkan Baran ve İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teşekkür ettiler. Hasta vatandaşların ailelerinden çeşitli bilgiler alan Başkanlar gerekli talimatları vererek vatandaşların yüzlerini güldürdü.

BARAN: İSTEDİĞİNİZ HER AN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Ziyaret esnasında hasta ve yaşlı vatandaşlara çeşitli hediyelerde takdim eden Belediye Başkanı İsmail Baran, hasta yakınlarına da yaptıkları fedakârlıklardan dolayı tebrik etti. Başkan Baran, “Allah sizlerin de onların da yardımcısı olsun. Sizler bu hastalarımıza baktığınız gibi Yüce Mevla’da sizin sıkıntılarınızı gidersin. Hastalarımızın tedavisi için gerekli olan şeyleri istediğiniz her an bizlere bildirin. Sizler için gece gündüz hizmet ederek yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOCUKLAR BAŞKANLARA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ziyaretler esnasında çocuklar Başkanlara büyük ilgi gösterdi. Gösterilen ilgi karşısında Başkanlar çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı. Dağıtılan oyuncaklar karşısında çok mutlu olan çocuklar Başkanlara teşekkür ederek fotoğraf çektirdi. Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, “Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi kendimize bir borç biliyoruz. Bu sebeple Belediye Başkanımız İsmail Baran ile birlikte her gün vatandaşlarımızın ve halkımızın yanında oluyoruz” ifadelerini kullandı.

11 Nis 2015 - 20:02 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.