MHP İl Başkanı Kurt: 'MHP’nin varlığını herkes hissetmeli'

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gölcük teşkilatıyla buluştu. Katılımın yüksek olduğu buluşmada konuşan İl Başkanı Kurt, “Kocaeli’de MHP’nin varlığını herkes hissettirmeliyiz” dedi.

MHP İl Başkanı Kurt: 'MHP’nin varlığını herkes hissetmeli'
Haber albümü için resme tıklayın

BİRLİK MESAJI VERDİ

Aydın Ünlü'nün görevden alınmasından sonra MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Yunus Emre Kurt, kısa sürede ilçe teşkilatlarını da değiştirmişti. Yeni bir teşkilatla yola çıkan Kurt, ilçe teşkilatlarını ziyarete çıktı. Kurt’un ilk durağı Gölcük ilçe teşkilatı oldu. İl başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda önemli mesajlar veren Kurt, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Teşkilatına seslenen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt şunları söyledi: “Biz büyük bir aileyiz. Birbirimizin derdiyle dertlenir, sevinciyle mutlu oluruz. Hepinizi çok seviyorum, hepinize çok güveniyorum. Kocaeli’ de mevcut olan üst düzey heyecanı sürdüreceğiz. Herkese temas etmeli, kent gündemini takip etmeli, Kocaeli'de MHP'nin varlığını herkese hissettirmeliyiz. Biz maraton koşucusuyuz. Sonsuzluk kadar sürecek bir maratondayız. Bugün aile olmanın gereği ile bir araya geldik. Bu tarz programlarımız devam edecektir. Kocaeli’ de birbirini seven ülkücüler var. Kocaeli’ de nifak tohumları değil sevgi tohumları ekiliyor.

Program, söz almak isteyenlerin konuşması, karşılıklı fikir alışverişi ve fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

#

20 Eyl 2021 - 12:44 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.