MHP İzmit, 41 mahalle temsilcisini atadı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, 41 mahalle temsilcisini gerçekleştirdiği programla açıkladı. Programa MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Milletvekili Saffet Sancaklı da katıldı.

Yunus Emre Kurt’un MHP İl Başkanı olarak atanmasının ardından değişikliğe gidilen ilçe başkanlıklarından biri olan MHP İzmit İlçe Teşkilatı yeni Başkanı Kemal Okur ile birlikte yeni yapılanmasına devam ediyor. MHP İzmit İlçe Başkan Kemal Okur göreve gelmesinin ardından yönetimi belirlemiş ve ardından görev dağılımı yapmıştı, Başkan Okur son olarak 41 mahalle başkanını da belirledi. Sekapark Marina Kafe’de gerçekleşen programda yeni mahalle başkanlarını açıklayan ve yetki belgelerini takdim eden MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı eşlik etti.

ÜLKÜCÜLER BU ÜLKENİN 57. ALAYIDIR

Programa ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, gerçekleştirdiği konuşmasında “Göreve geldiğimizden günden bu yana ilçe binamızda tadilatlarımızı gerçekleştirdik, ailemize yeni üyeler kattık ki Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz program yeni üyeleri bünyemize kattığımız programlardan sadece biriydi. Liderimiz Devlet Bahçeli hem bizlere hem de yeni arkadaşlarımıza ‘Türk bayrağını sakın yere düşürmeyin.’ diyor çünkü ülkücüler bu ülkenin 57.Alayıdır ve bizim mücadelemiz hac ile hilalin mücadelesidir. Mücadelemizi uyumadan, kapı kapı gezerek gerçekleştireceğiz ve düşman odaklarına fırsat vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

FATMA HANIM BİRAZ DAHA RAHATSIZ OLACAK

Programda konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, mahalle başkanlıklarının önemine değinirken “Mahalle başkanlarımız bizlerin uç beyleridir. Bugün kemal Başkanımız ve yöneticilerimiz güzel bir hazırlık yapmışlar, bu tablo gösteriyor ki Fatma hanım biraz daha rahatsız olacak ve uyanamayacak. 2024 seçimlerinde İzmit Cumhur İttifakının olacak. Bizler hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz, hep birlikte koşalım inşallah. MHP Kocaeli İl teşkilatları olarak hayalleri olan bir teşkilatız, biz yürüdüğünüzde arş-ı titretiriz” dedi.

3 MİLLETVEKİLİ DAHA LAZIM

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın katılımcılara seslendiği programda Sancaklı, muhalefetin erken seçimine dikkat çekti ve “Öyle bir noktaya geldik ki gelecek secim hangi parti kaç oy alacak noktasından ötede. Biz Cumhur İttifakı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile bir ittifak kurduk, bu ittifak ülkenin bekası için kuruldu. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarda değildir, hükumete ve Cumhurbaşkanına destek vermiştir. Bir çok noktada ülke olarak sıkıntılar yaşıyoruz ki bunlara çözüm bulmak için çabalarken karşı taraf çözüm yolları sunmadan ağır şekilde eleştiriyor ve erken seçim istiyorlar. Bir seçim yapılmış yüce Türk milleti seçimini yapmış, bana soruyorlar erken seçim olur mu? Ben de diyorum ki seçimi kim istiyor PKK istiyor, ABD, İngiltere, İsrail, CHP, İP, DEVA. Bu secim 2023 yılında yapılacak ve Türk milleti kim yönetsin isterse o yönetecek. Şuanda seçim gündeminin zamanı değil. Kocaeli’de ilçe başkanlarımız değişti, hareketlilik var. Milletvekili arkadaşlarımız ve partili arkadaşlarımız bizleri arayıp burada ne olduğunu soruyor, inşallah bu tempoyla devam edeceğiz ve önümüzdeki seçimde MHP'nin Kocaeli'den en yüksek oyu alacağını düşünüyorum. Benim haricinde Kocaeli'ye 3 milletvekili daha lazım.” ifadelerini kullanarak MHP’nin Kocaeli’de 4 milletvekili olması gerektiğini belirtti.

#

25 Eki 2021 - 13:45 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.