MHP’LİLERDEN GEBZE ÇIKARMASI

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan’ın öncülüğünde gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleşti. MHP Gebze’de adeta çıkarma yaptı…

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle üniversite öğrencilerinden oluşan 250 kişilik ekibi ile önce İzmit’te daha sonra Gebze’de yürüyüş gerçekleştirdi. İzmit’te MHP il binası önünde başlayan yürüyüş Anıtpark’a kadar devam etti. Ekibiyle birlikte vatandaşlara hem broşür hem de Türk Bayrağı dağıtan Türkkan, kendisini durdurup sohbet etmek isteyenleri de kırmadı. Türkkan’a MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ile bazı partililer de eşlik etti. Türkkan yürüyüşün ardından bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi.

LOKMA DA İKRAM EDİLDİ

İzmit programının ardından ekibi ile birlikte Gebze’ye geçen Lütfü Türkkan burada ise Kent Meydanı’nda vatandaşla buluştu. Gebze’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil ve bazı partililer de katıldı. 250 kişilik ekiple birlikte Gebze sokaklarında broşür ve Türk Bayrağı dağıtılırken daha sonra meydanda bulunan vatandaşlara bir de lokma ikram edildi. Kısa bir açıklama yapan Türkkan, “Cumhuriyet Bayramımızın aynı coşku ile sonsuza dek kutlanmasını diliyorum” dedi.

30 Eki 2015 - 09:25 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.