ŞEMSETTİN CEYHAN: KOCAELİSPOR’DA RİYAKÂRLIK YAPMADIK

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün düzenlediği basın toplantısında güncel konularla ilgili görüşlerini açıkladı.

Ceyhan, Trabzon Maçka’da şehit olan Osmangazi Çetingöz’e ile vefat eden Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk’a rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Olağanüstü genel kurul

21 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak AK Parti’nin 3’üncü olağanüstü büyük genel kuruluna, 24 delege ile eksiksiz olarak katılıp Cumhurbaşkanına oyları ve enerjileri ile destek vereceklerini açıklayan Ceyhan, 43’ünde genç olmak üzere 60-65 otobüsle Ankara’ya gideceğini söyledi.

“Nifak sokmak istiyorlar; kulak asmıyorum”

SP İl başkanlığına atanan Nurettin Çelik’e görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ceyhan, İl başkanları ile buluşmaları sonrası yapılan eleştirilere tepki gösterdi. “İl Başkanları ile bu ay yaptığımız buluşmada, 5 dakika langırt oynadık. Bu durumu, sanki kent için istişare yapmıyor gibi göstermek il başkanlarına haksızlıktır. Bu birlikteliğe nifak sokmak istiyorlar. İl Başkanları buluşmasında, kentin sorunlarını yer aldığı gündem ile ilgili müzakere ediyor, ardından Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanına gidilip görüşülüyor. Bu toplantılarda, en ufak bir kavga oluşturmadan, yaşanılan sıkıntılarda birbirinden destek isteniyor. Bunun bereketi ve güzelliği takdir edilmelidir. Birliktelik, kentin yararınadır. Yan yana gelmek bile kent için başarı sayılması gerektiğini düşünüyorum. AK Parti il Başkanı olarak bunlara kulak asmıyorum.” diye konuştu.

"3.Geleneksel STK iftarını da yapacağız"

Ramazan ayının huzur içinde geçmesini arzu ettiklerini belirten Oruç tutanın tutmayana, tutmayanın tutana saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Ceyhan: “ İslam hoşgörü dinidir. Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde geçirilmesi için çalışacağız. Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve partililerimizle fakir fukara sofralarını misafir olacağız. 3.Geleneksel STK iftarını da yapacağız. Tarihi gelecek hafta belli olacak.” dedi.

“Kocaelispor’da riyakârlık yapmadık"

Kocaelispor’un başkan, yöneticileri ile uyumlu ve istişare içinde olduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ceyhan, şöyle konuştu: “Kocaelispor’un final maçına kadar çıkmasındaki en büyük pay; önce futbolcu, kulüp yöneticileri ve takımı yalnız bırakmayan taraftarındır. Biz AK Parti olarak Kocaelispor konusunda hiç riyakarlık yapmadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu en zor zamanında destek verdi. Kocaelispor’a kentin tamamı sahip çıkmalıdır. Kocaelispor en büyük destek, zor zamanında yardım yapmaktır. Atkı açanların final maçında olmasını beklerdik. Kocaelispor bu kentin bir takımı hep beraber adım atalım, kolaycılığa kaçmayalım. Biz samimi olduk, atılacak her adımda samimiyetimiz devam edecek. İlimizdeki bütün kulüplerin de yanında olacağız. 3 vekilimiz maça geldi, ama konuşanlar yoktu. Her şey nasip onların canı sağ olsun. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Antalya’ya aç susuz giden ve bütün taraftarları tebrik ediyorum.”

17 May 2017 - 16:10 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.