SERTİF GÖKÇE’YE KÖYLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ

Derince’yi adeta karış karı gezmeye devam eden CHP’nin adayı Sertif Gökçe’ye, merkezdeki ilginin ardından Derince’nin köylüleri de büyük ilgi gösterdi. Birçok köylü Gökçe’nin kişiliğinden ötürü bu dönem CHP’ye oy vereceklerine vurgu yaptı.

SERTİF GÖKÇE’YE KÖYLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ
SERTİF GÖKÇE’YE KÖYLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ
+4
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, tüm gününü ayırdığı Derince köylerinde esnaf ve vatandaşlara konuk oldu, Gökçe köylüler tarafından çok sıcak ve ilgi ile karşılandı. Bilindiği üzere Derince’nin köyleri hep AK Parti’ye çoğunluklu olarak oy verir ama Sertif Gökçe’nin samimiyeti ve düzgün kişiliğinden ötürü çoğu köylü şahıstan ötürü CHP’ye oy vereceklerini söylediler. Sabahın erken saatleriyle birlikte ziyaretlerine İshakçılar Köyü'nden başladı. Köy sakinlerinin dile getirdiği her bir sorunu dinleyerek not almayı ihmal etmeyen Gökçe, “Bizlere iletmiş olduğunuz her bir sorun için çözüm projelerimiz hazır. Tarım ve hayvancılığa ciddi destek sağlayacak olan projelerimiz var” dedi, projelerini anlattı.

"KÖYLERİMİZ BÖLGEYE ARTI DEĞER KATACAK"

Sadece köy esnafının değil Derince merkezindeki esnafların da adeta kan ağladığını söyleyen Gökçe, “Burada çiftçilikle, hayvancılıkla uğraşan veya esnaflık yapan hemşerilerimizin yaşadığı sorunların farkındayız. Önceden bu sorunlar hep dile getirildi. Ama görüyoruz ki çözümü noktasında hiçbir dönem adım atılmamış. Biz sorunlarınızın farkındayız. Derince köyleri, sadece Derince’ye değil bölgeye artı değer katacak güzelliklere ve potansiyele sahiptir. Biz istiyoruz ki sütümüzü, etimizi buralardan sağlayalım, en azından ne yediğimizi bilelim, hem de Derince’nin çiftçisi, esnafı kazansın” dedi.

"İLÇE MERKEZİ İLE BAĞLANTIYI SAĞLAYACAĞIZ"

Köylerdeki ekonomik hayatı canlandıracak projelerini anlatan Gökçe, sorunlar hakkında kendisine iletilen soruları da yanıtladı. Derince’nin birlikte ayağa kalkacağını ve kalkınacağını söyleyen Gökçe, “Köylerimiz ile Derince arasındaki bağlantıyı sağlayacağız. Buralar Derince’nin adeta gizli saklı kalmış doğa harikası. Turizmden tutun, tarıma, ulaşıma, eğitime kadar projelerimiz hazır. Biz başkan olmaya değil, ilçemize hizmet getirmeye aday olduk" dedi. Köylerden sonra Gökçe'nin son durağı da Taşköprü Avcılar ve Atıcılar Derneği oldu. Tüm gün gezdiği köylerdeki sorunları ve bunlarla ilgili çözüm projelerini anlatan Gökçe, köy sakinlerine ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

27 Oca 2019 - 13:38 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

turan korkmaz - derincede bu iş bitti artık zeki gitsin şizofren yatağında yatsın böyle genç dinamik biri varken zekiye oy verir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:38
04

AK PARTİLİ - CHPYE GÜNAHIMI VERMEM AMA BU ADAM İÇİN CHPYE OY VERECEĞİM YEREL SEÇİMDE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:38
03

Manavlar - Bir manav olarak zekiye OYMOY YOK bizim manav halkı tayyipcidir ilde tahir hoca ilçede Sertife durmak yok yola devam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:38
02

Yusuf - Bunların hepsi ak partiye verir zeki bunlara daha çok pkk der bun manavlar akıllanmaz.birilerine ayakçı olurlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:38
01

KÖYLÜ - BİZ MANAVLAR OLARAK BİZİ PKK İLE EŞ DEĞER YAPIP İNSANLIĞIMIZA HAKARET EDEN BU ADAMA ZEKİ AYGÜNE BIRAK OY VERMEYİ KÖYÜMÜZE GELMESİNİ İSTEMİYORUZ YILLARCA AKP YE OY VERDİK AMA BU ADAM YÜZÜNDEN ARTIK OY FALAN YOK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:38