Şimşek: Çalışmalar başlamadan neredeydin?

MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, yapımı tamamlanmak üzere olan 44 Evler bölgesinde yaptırılan battıçıktı üzerinden reklam yapmaya çalışan iktidar partisi belediye başkan adayı Ali Haydar Bulut’a yüklendi...

Çalışmaların MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş’ın açıklamalarının ardından başlatıldığını hatırlatan Şimşek, Bulut’a “Madem bu kadar ilgiliydin, çalışmalar başlayana kadar neredeydin?” dedi.

D-100 karayolunun Derince geçişinde, kazaların en yoğun olduğu 44 Evler bölgesinde yaptırılan ve 60 evlere geçiş verilmeyen Battı-Çıktı geçtiğimiz ay MHP Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Saffet Sancaklı ile birlikte 2 kez basın açıklaması yapmıştı. Bu açıklamanın ardından yan yol yapım çalışmaları hızlı bir şekilde başlatılmıştı. Çalışmaların MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş’ın açıklamalarının ardından başlatıldığını hatırlatan Şimşek, “Madem bu kadar ilgiliydin, çalışmalar başlayana kadar neredeydin?” dedi.

ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ

Asfaltlama çalışmaları önceki gün başlayan yanyol ile ilgili açıklama yapan MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, “Bu battı çıktı nimet değil, tam bir eziyet olmuştu. Başkan Adayımız Halit Altuntaş ile birlikte yaptığımız açıklama sonrasında çalışmalar hızlı bir şekilde başlatıldı. İşin başlamasına biz sebep olduk. Fakat İktidar Partisi Belediye Başkan Adayı olan Ali Haydar Bulut bu işi kendi başlatmış gibi reklam yapmaya çalışıyor. Yapılan işten kedisine vazife çıkarmaya çalışan Bulut’un herhangi bir yetkisi olmadığı halde hemen her gün şantiye şefi gibi o bölgede fotoğraf çekilip basına servis ediyor.Biz de Bulut’a madem bu kadar ilgiliydin, çalışmalar başlayana kadar neredeydin?” diye sormak istiyoruz” dedi.

27 Mar 2014 - 10:03 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.