SÖĞÜT VE EKİBİNDEN KTO’YA ZİYARET

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanlığına seçilen Recep Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SÖĞÜT VE EKİBİNDEN KTO’YA ZİYARET
Haber albümü için resme tıklayın

KTO’NUN YENİ BAŞKANI RECEP ÖZTÜRK

Körfez Ticaret Odası’nda, beyaz listeyle seçime giren Türköz İnşaat’ın sahibi Recep Öztürk, tüm sandıklarda oyların çoğunluğunu alarak odanın yeni başkanı olmuştu. Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, seçimlerin bitmesinin ardından KTO’nun yeni başkanı Recep Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

ALLAH UTANDIRMASIN

Başkan Şener Söğüt ve tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette,Körfez ve körfez halkı için yapılacak hizmetler ele alındı. KTO Başkanı Recep Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Söğüt ise birlik ve beraberlik duygusunun önemine değinerek; “ Bugün burada bizleri ağırlayan Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilen değerli dostum Recep Öztürk’e teşekkürlerimi sunuyorum. Körfez, her kurum ve kuruluşun, birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içinde olan bir ilçe. Oda Başkanımız Recep Öztürk’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. İlçemize hayırlı mübarek olsun” dedi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün KTO Başkanı Recep Öztürk’e çiçek takdiminin ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret son buldu.

22 Nis 2018 - 23:42 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.