SÖĞÜT’TEN KONGREYE DAVET

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileri ile birlikte 25 Şubat 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl Ana Kademe Kongresi için ilçe ’de bulunan STK’lara, Oda Başkanları ve esnaflara kongre davetinde bulundu.

KÖRFEZ’İN TEK GÜNDEMİ “KONGRE”

AK Parti Kocaeli teşkilatları, yoğun bir çalışma temposu içinde. 27 Ocak 2018’de İl Gençlik Kolları Kongresi için Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından, Başbakan Binali Yıldırım’da Kocaeli’ye geliyor. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı ise, tek gündemin kongre olduğunu belirterek, 25 Şubat’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 6. Olağan il kongresi için, İl Başkanlığının hazırladığı ‘zeytin fidanlı’ davetiyeyi başkanlara takdim etti. Şener Söğüt’ün ilk durağı Körfez Ticaret Odası oldu. Söğüt’ün STK ziyaretlerinde ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

KONGREYE ZEYTİN DALI İLE DAVET

Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe’de bulunan STK, Oda Başkanları ve esnafları tek tek ziyaret etti. Başkan Söğüt, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu anısına kongre için özel olarak hazırlanan ‘Zeytin Dalı’ fidanlarını ziyaret esnasında takdim ederek, kongre davetini gerçekleştirdi.

23 Şub 2018 - 22:33 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.