Kocaeli'nde vaka sayısında sert artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından haftalık vaka sayısı artan illeri paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya paylaşımında, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadelerini kullandı.

Kocaeli vaka sayısı 100 binde en çok artan iller arasında 6’ncı il oldu. Kocaeli’de 100 binde vaka sayısı son bir haftada 142, 89 arttı.

18 Nis 2021 - 21:44 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.