Büyükakın, önce tesisi gezdi sonra takıma moral verdi

Önce Ümraniye yenilgisi, ardından Ankaragücü beraberliğinin ardından sezona iyi giremeyen Kocaelispor’un kampını önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ziyaret etti ve Samsunspor maçı öncesi takıma moral verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Samsunspor maçı öncesi takımın kampını ziyaret etti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolculara moral konuşması yapan Büyükakın yeşil siyahlılara olan güvenini ortaya koydu. Kocaelispor’un, Samsunspor maçı ile birlikte galibiyet serisine başlayacağını belirten Büyükakın teknik kadro ve futbolculara başarı dileğinde bulundu.

20 DAKİKA SOHBET

Tahir Büyükakın ziyaret öncesinde Körfez Brunga Tesisleri’ni gezdi. Tesis ile ilgili yapılan tüm çalışmaları detaylı bir şekilde yerinde inceleyen Büyükakın’a Başkan Engin Koyun sunum yaptı. İkiliye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de eşlik ederken Büyükakın, Söğüt ve Engin Koyun tesisin toplantı salonuna geçerek burada yaklaşık 20 dakika sohbet etti.

#

28 Ağu 2021 - 10:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.