Engin Koyun Kocaelispor’un başkanı oluyor!

Kocaelispor yönetiminde bir süredir beklenen gelişmenin bugün gerçekleşmesi bekleniyor.

Tahir Büyükakın tarafından geçen sezonun başında Kocaelispor Kulübü Başkanlığına atanan Kartepe Belediyesi’nin eski Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sağlık sorunlarını öne sürerek bu akşam istifasını vermesi bekleniyor.

Kocaelispor Başkanlığına atanan Hüseyin Üzülmez, bu sezonun başında ortaya çıkan önemli sağlık sorunları nedeniyle görevden uzak kalmıştı. Bir süredir istifa edeceği söylenen Hüseyin Üzülmez’in artık kesin kararını verdiği öğrenildi.

Kocaelispor yönetim kurulunun bu gece yapacağı toplantıda Başkanlığa vekalet görevinin Engin Koyun’a verilmesi bekleniyor. Bu karar da Tahir Büyükakın tarafından alındı. Zaten Engin Koyun son genel kurulda, bir gün Üzülmez’in görevi bırakması halinde vekalet etmesi amaçlanarak alınmıştı.

Engin Koyun Yelkent İnşaat’ın sahibi.

21 Ara 2020 - 18:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.