Haydi Çocuklar Size Güveniyoruz

2. Lig'de sezonu 3. sırada bitiren Kocaelispor Play-Off çeyrek final ilk maçında bugün saat 16.00'da Başkent'te Ankara Demirspor'un konuğu olacak.

Yeşil-Siyahlı ekibimiz ilk maçta iyi bir skor alıp Pazar günü Kocaeli Stadı'nda oynayacağı rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

2.Lig'de biten normal sezonun ardından gözler Play-Off müsabakalarına çevrildi. Kocaelispor çeyrek finalde eşleştiği Ankara Demirspor ile bugün saat 16.00'da karşılaşacak. TCDD Ankara Demirspor Stadı'nda oynanacak olan maçta temsilcimiz avantajlı bir skor alıp Kocaeli'ye dönmek ve ikinci maça hazırlanmak istiyor.

PLAY-OFF'TA ÖNCEDEN ELEDİK

Ligdeki karşılaşmalarında bu ekiplerden Kocaelispor iki maçta da gülen taraf oldu. Ankara'da ki maçı 1-3, Kocaeli'de ki maçı da 3-0 kazanan ekibimiz bir benzer skoru da bugün elde etmek için mücadele edecek. 2016-2017 sezonunda da 3. Lig Play-Off'larında karşılaşan bu iki ekipten Kocaelispor kendi sahasında 0-0, deplasmanda ise 0-2 kazanarak finale çıkma başarısı göstermişti.

TAM KADRO ÇIKACAK

Çeyrek finalin ilk maçı öncesinde Yeşil-Siyahlı ekibimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Kart cezalarının temizlenmesi ve sakatlıkların olmaması sebebiyle maça tam kadro çıkacak. Ankara Demirspor'da da son hafta kırmızı kart gören yada sakat olan oyuncu olmadığı için maça tam kadro çıkacak.

BATUHAN ER ANKARA DEMİRSPOR'U SEVİYOR

Kocaelispor'un sezon başında Vanspor'dan transfer ettiği Batuhan Er'in performansı sürekli olarak tartışıldı. Ancak 26 yaşındaki genç forvet oyuncusunun Ankara Demirspor'a karşı şansı oldukça tutuyor. İki maçta atılan 6 golün 3 tanesini Batuhan Er kaydetti. Ankara'da ki maçta 2 kez gol sevinci yaşayan Er, Kocaeli'de ki maçta ise bir kez bu sevinci yaşadı. Yeşil-Siyahlı taraftarların bu iki maçta da Batuhan Er'de beklentisi goller olacak.

BAŞKENT EKİPLERİNE ŞANSIMIZ TUTUYOR

Bu sezon Ankara ekiplerine karşı hiç kaybetmeyen Kocaelispor Play-Off çeyrek final turunda da Ankara ekibi olan Ankara Demirspor ile eşleşti. Bu sezon 4 farklı Ankara takımıyla 6 defa karşılaşan temsilcimiz hepsinden galibiyetle ayrılmayı başardı. Play-Off'ta karşılaşacağımız Ankara Demirspor'u da iki maçta mağlup etmeyi başardı.

ANKARA'DA 2016 YILINDA KAYBETTİK

Ligde karşılaştığı Hacettepespor'a karşı 0-1 ve 4-1 gibi skorlarla galip ayrılan temsilcimiz Ankara Demirspor'a karşı da 1-3 ve 3-0'lık skorlarla galip ayrılmayı başardı. Türkiye Kupasında ise eşleştiği Süper lig ekibi Ankaragücü'nü 1-2, TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücüspor'u da 1-2'lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Ayrıca Kocaelispor 9 maçtır Ankara ekiplerine karşı kazanırken son olarak 2017 yılında Adliyespor'a karşı kendi sahasında mağlup oldu. Ankara'da ise son kaybettiği maçta 2016 yılında Anlara Demirspor'a karşı kaybetti.

12 May 2021 - 12:29 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.