İLİMTEPE FK’YI KÖRFEZ BAĞRINA BASTI

Körfez ilçesinin siyasilerinin ilgi gösterdiği maçta grup liderliğini garantilerdi. Grubu lider olarak tamamladı.

İLİMTEPE FK’YI KÖRFEZ BAĞRINA BASTI
İLİMTEPE FK’YI KÖRFEZ BAĞRINA BASTI
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez ilçenin tek süper amatördeki takımı olan İlimtepe FK hafta sonu Bekirderespor ile Esentepe Stadı’nda şampiyonluk maçına çıkmıştı. Üniversite öğrencilerinden kurulu İlimtepe Futbol Kulübü aldığı puan ile şampiyonluğu garantiledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti Gençlik Kolu Başkanı Doğan Orak, Cem Evi Körfez Başkanı Durmuş Yıldırım, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve çok sayıda futbol severin katıldığı maçta Körfezliler İlimtepe FK’yı adeta bağrına bastı.

ÖZKAN: HEDEF BAL LİGİ

Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan İlimtepe FK’nın inşallah hedefinin Bal Ligi olduğunun, bu yolda da gençlerle yollarına devam ettiklerini, Körfez ilçesine bir Bal takımı hediye etmek istediklerini belirtti. Grubunun en centilmen takımları arasında olduğunu, dostluğun her şeyden daha ön planda olduğunu belirtti. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiğini belirten Özkan, play of maçlarında da katılımın aynı derece yüksek olmasını temenni etti.

31 Ara 2018 - 15:24 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.