Kocaeli, yelken şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Farklı şehir ve kulüplerden 50’den fazla sporcunun mücadele edeceği Milli Birlik ve Demokrasi Günü Kupası Yelken Yarışları, 14-15 Temmuz tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek.

Türkiye Yelken Federasyonu, Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Darıca Yelken Kulübü tarafından organize edilen Milli Birlik ve Demokrasi Günü Kupası Yelken Yarışlar, 14-15 Temmuz tarihinde Darıca Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenecek. Darıca Balyanoz Koyu parkurunda düzenlenecek olan yarışmada, Kocaeli, İzmir ve İstanbul illerinden farklı kulüplerden Optimist ve Laser kategorilerinde 50’den fazla sporcu mücadele edecek. Müsabakaları izlemek etmek isteyen vatandaşlar, Balyanoz Koyu Sahil Parkı’ndan yarışma heyecanına ortak olabilecek.

#

12 Tem 2021 - 15:01 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.