Kocaelispor’un maç programı

Türkiye Ligleri ve Ziraat Türkiye Kupası’nda önümüzdeki haftalarda oynanacak maçların programları Futbol Federasyonu tarafından açıklandı

Kocaelispor, 17 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Keçiören deplasmanında sahaya çıkacak. Bir sonraki hafta Kocaelispor-Gençlerbirliği maçı 24 Ekim Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

KUPA MAÇI 37 EKİM’DE

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda İzmit’te oynanacak Kocaelispor-Bayburt Özel İdare Maçı 27 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da başlayacak. Bu maçı da aSPOR kanalı canlı yayınlayacak.

BURSA 7 KASIM’DA GELİYOR

Açıklanan programa göre 31 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Denizlispor-Kocaelispor maçı oynanacak.

Bu maçtan sonra 7 Kasım Pazar günü İzmit’te Marmara Derbisi var. Kocaelispor-Bursaspor 7 Kasım Pazar günü saat 19.00’da karşılaşacaklar. Bu maçın ardından, futbolda yine milli maç arası var.

23 Kasım Pazar günü saat 13.30’da da Bandırmaspor-Kocaelispor maçı oynanacak.

#

09 Eki 2021 - 15:16 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.